Du har säkert hört talas om den omtalade dejting-sajten Victoria Milan. Det är Nordens första dejting-sida för gifta och samboende män och kvinnor. Men även singlar som är ute efter en diskret affär eller helt enkelt bara en knullkompis! Här kan du vara ett hundra procent anonym ifall du skulle vilja, utan någon chans för upptäckt. Det som gör sidan särskilt optimal för den som är ute efter något diskret är alla dess funktioner som gör det väldigt enkelt för dig att inte bli avslöjad!

victoria milan

Funderar du på att vara otrogen? Victoria Milan är det säkra alternativet!

Enligt internationella studier så är 30% av “singlarna” på de traditionella dating-sidorna redan i ett förhållande – men uppger alltså inte det i sin profil. På Victoria Milan är det öppna kort som gäller. Och du behöver inte skämmas för vad du är ute efter – oavsett din aktuella civilstatus.

Här erbjuds en komplett privat atmosfär om så önskas. Du bestämmer själv vem som kan se dina privata bilder och vem du vill prata med och du kan helt anonymt ta kontakt med dina blivande potentiella partners.

Många upplever att det är säkrare att inleda en affär utanför sin ort eller även sitt land (kanske under semestern eller en avlägsen affärsresa). Då Victoria Milan har ett brett nätverk över globen ger den dig exakt den möjligheten.

victoriamilan

Victoria Milan funktioner

På Victoria Milan hittar du väl genomtänkta funktioner som gör det väldigt enkelt för dig att förbli anonym och undgå upptäckt för din eventuella partner.

100% anonym: I din profil eller i dina kontaktannonser tillåts ingen kontaktinformation som kan identifiera dig.

Privata bilder: Du bestämmer själv vem som kan se dina privatabilder. För att du ska vara så säker som möjligt så måste andra användare fråga dig efter en “nyckel” till att titta på dina privata bilder.

Anonymitetsblurr: Är ett verktyg som gör att du enkelt kan dölja igenkännbara detaljer på dina bilder så de blir “blurriga”, vilket förhindrar dig från att bli upptäckt!

Panik-knappen: Mångas personliga favorit! En röd knapp som hela tiden är synlig uppe i högra hörnet. Ifall du, av någon anledning, snabbt måste avbryta din nätdejting så kan du klicka på denna. Du loggas då automatiskt ut från ditt konto och förflyttas till en annan webbplats, snabbt och smidigt!

Auto-utloggning: Skulle du rent av glömma av att du är inloggad och råka gå ifrån datorn? Inga problem, efter att du varit inaktiv en viss tid så loggas du automatiskt ut från sidan och din profil och dina detaljer förblir säkra.

Victoria Milan har även en väldigt hjälpsam support som kontinuerligt stödjer dig med rådgivning, dejting tips och säkerhetsinformation.

Inga fejk-medlemmar hos Victoria Milan

Har du någon gång råkat ut för en fejk-medlem på andra dejting-sidor? En användare som utger sig från att vara någon hen inte är har ofta något lurt i baktankarna och det kan ofta upplevas som besvärligt. På Victoria Milan granskas varje profil med omsorg för att deras medlemmar ska kunna känna sig så säkra som möjligt.

Gratis medlemskap till alla hos Victoria Milan!

På Victoria Milan är det helt gratis att öppna ett konto. Det är fritt fram att prova på deras dejting-tjänst innan man bestämmer sig för att uppgradera sitt medlemskap och ta del av alla extra-funktioner. Vi har valt att inte skriva ut priserna för medlemskap då dessa kan förändras. Och för oss är det viktigt att vi har aktuell information på vår sexblogg!